Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

2D-ritare av utrymningsplaner för extraarbete

Om tjänsten

StudentWork Sharper AB

Dina arbetsuppgifter
Brinner du för brandsäkerhet?

StudentWork letar nu efter en 2D-ritare som vill arbeta extra för vår kund. Företaget är ledande på brandsäkerhet i Sverige och sitter på Tyresö.

Tjänsten går ut på att göra utrymningsplaner i fall av brand. Du kommer arbeta självständigt, så det krävs ett engagemang och driv från din sida. Tidigare erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande men inte ett krav eftersom du kommer bli utbildad i det program som används. Tjänsten är en del av marknadsavdelningen och du kommer vara en del i ett kul gäng.Din profil
Vi söker dig som studerar och önskar ett flexibelt extrajobb. Då inga speciella kvalifikationer behövs är det viktigaste din inställning och att du är flexibel. Du måste vara van att arbeta med datorer och intresse för säkerhet och layout är meriterande. Det är viktigt att du är noggrann i allt du gör, men gärna med glimten i ögat. Att tjänstens omfattning beror på deras arbetsbörda ser du som en möjlighet att kombinera skola och arbete.

Var? Tyresö
När? Tillsättning omgående
Lön? 110 kr/h


Om oss
Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentWork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
287
Webbplats:
http://studentwork.se/visa-jobb/?jaid=287
Sista ansökningsdag:
2013-04-19


Senaste inkomna jobb