Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ assistent - fokus på ekonomi

Om tjänsten

Är du en pigg och glad person som tycker om att få saker gjorda? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt och dessutom inom ekonomi? Är du intresserad av ett meriterande deltidsuppdrag? Då ska du läsa vidare!

Beskrivning
Perido söker en administrativ assistent till vår kund. Kunden är en statlig förvaltningsmyndighet med en handfull regionkontor och ett flertal mindre kontor över hela landet och sysselsätter flera tusen personer. Tjänsten är placerad i Luleå.

I rollen som administrativ assistent kommer du få chansen att glänsa med din flexibla och sociala sida då du kommer att vara inblandad i administrativa arbetsmoment och processer. Här stöttar du chefen och medarbetare i administrativa frågor samt är behjälplig med e-post, ekonomiska frågor (fakturahantering, hjälp för konteringar m.m.) och pappersarbete. Tjänsten passar dig som tycker om att ge god service och tycker att det är kul när det händer saker runtomkring dig. Utöver detta brinner du för att utföra dina arbetsuppgifter så effektivt och korrekt som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Kravprofil
- Avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning ekonomi och/eller administration
- Minst 1 års erfarenhet av arbete inom administration och ekonomiadministration
- Goda kunskaper inom Office-paketet, meriterande med kunskap i Agresso
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Kontakt
På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Deltid
Arbetstidvaraktighet:
Uppdragstid 3 månader, start i början av mars. Heltid. Timlön.
Lön:
Timlön.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Perido Skills AB
Hemsida:
http://www.perido.se

Ansökan

Referens:
8434DB
E-postadress:
rekrytering@perido.se
Övrigt:
Skicka din ansökan med bif CV till rekrytering@perido.se snarast möjligt, urvalet sker löpande.


Senaste inkomna jobb