Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ assistent, Individ- och familjeomsorgen

Om tjänsten

I Ale bor över 27 000 människor. Det gynnsamma läget längs Göta älv, närheten till Sveriges andra stad, fantastisk natur och ett varierat boende gör att Ale är en stark del av Göteborgsregionen. Våra 1 900 medarbetare möter Aleborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll för Ales utveckling och välfärd.

Det händer mycket i Ale just nu. Ale är mitt uppe i ett mycket spännande visionsarbete, hur Ale ska se ut 2025. Men redan nu märks förändringen genom det gigantiskt stora infrastrukturprojektet som drivits under rubriken Bana Väg i Väst. I december 2012 blev fem nya pendelstationer färdiga samtidigt som E45:an blev fyrfilig, vilket skapar helt nya förutsättningar för utveckling och tillväxt. Till det pågår byggnationer av "gröna" boendemiljöer, prisbelönt IT-arbete i skolan, entreprenörsskola etc.

Individ- och familjeomsorgen (IFO) i Ale är funktionsindelad och består idag av sex enheter varav Administration och service är en. Vi satsar på ett långsiktigt kvalitets- och metodutvecklingsarbete där utvecklad samverkan är en. Detta innebär att vi ständigt måste utveckla och anpassa vår organisation.

Du kommer att ingå i enheten Administration och service som består av tre administratörer/receptionister, en servicetekniker, en kvalitets- och utvecklingsansvarig, två administratörer samt enhetschef. IFO:s kontor ligger i Nödinge centrum, nära till pendeltåg och bussar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av administrativa uppgifter för IFO:s räkning samt att ta emot besökare och svara i telefon i receptionen på IFO:s kontor i Nödinge. Till receptionen kommer besökare till socialtjänstens olika verksamheter - Försörjningsstöd, Mottagning- och utredning, Utförarenheten och Vuxenenheten.
De administrativa uppgifterna består bland annat av beräkning av förälders betalningsförmåga, periodisering som en del av stöd i budgetarbetet till enhetcheferna och kontering av fakturor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning på ekonomi och administration.
Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi är meriterande.

Du ska ha ett gott bemötande och god känsla för integritet. I tjänsten ingår att möta människor av vilka många befinner sig i en utsatt situation. Detta gör att ett gott bemötande i receptionen är av stor vikt för helhetsupplevelsen av besöket på IFO.

Du ska ha god servicekänsla och lätt för att samarbeta. Du ska vara bra på att arbeta systematiskt och strukturerat samt kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du ska vara noggrann och kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt utan att tappa fokus.

Du ska ha erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Att ha arbetat inom kommunal verksamhet är meriterande. Du ska ha god datavana.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 50 %
Dagtid. Kan delvis anpassas efter behov. Arbetstid mellan 8.00 - 16.30 måndag, onsdag och torsdag. Tisdagar mellan 8.00 - 18.00 samt fredagar mellan 8.00 - 15.00.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Ale kommun, Administration och service
Hemsida:
http://ale.se/

Ansökan

Referens:
A315206
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1f04774f-f87f-4258-a50e-3d372a6b8cf7&TK=1e6a2c4b-0c86-4570-87d2-b2f3b7c51934
Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Mångfald i organisationen ser vi som en framgångsfaktor.


Senaste inkomna jobb