Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ assistent m placering i reception

Om tjänsten

Heltid, tillsvidareanställning

Du kommer att arbeta på Staben/Administrativa enheten inom socialförvaltningen i Haninge kommun. Vår enhet består av 18 administrativa assistenter som alla har väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi ger service både internt inom förvaltningen och externt till allmänheten. Våra ledord är service, tillgänglighet och gott bemötande.
Trots våra olika arbetsuppgifter är vi en dynamisk enhet som hjälps åt när det behövs samt ständigt arbetar med intern förbättring, för att kunna möta kraven som ställs på oss som enhet.
Arbetsuppgifter
Eftersom du kommer att vara placerad i receptionen blir din huvudsakliga uppgift att ta emot och vägleda personer som kommer till receptionen eller ringer dit. Ni är fyra personer som arbetar i receptionen och ni hjälps självklart åt med allt. Förutom att hjälpa allmänheten har även receptionen administrativa arbetsuppgifter så som boka tolkar till alla verksamheter inom kommunen, skriver nybesöksbrev, registrerar anmälningar, sköter posthanteringen samt diverse andra administrativa arbetsuppgifter. Du kommer även att ingå i förvaltningens registratorsgrupp som ansvara för att registrera alla inkomna handlingar.
Kompetenskrav
Utbildning på minst gymnasienivå, goda kunskaper i engelska och svenska och stor datorvana och erfarenhet av olika IT-verktyg. Vi vill att du besitter ett mycket högt personligt driv och är en servicemänniska ut i fingerspetsarna, mycket noggrann, ansvarsfull och tvekar inte att hugga i där det behövs. Du måste fungera bra i en grupp och kan i perioder hantera en hög arbetsbelastning. Du måste också förstå innebörden av att vara ett "ansikte utåt". Vi söker en psykiskt stabil person som kan hantera det mentalt krävande arbetet i vår reception. Vi lägger därför väldigt stor vikt vid personlig lämplighet.
Önskemål
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att bemöta utsatta personer. Du får gärna kunna ytterligare ett språk förutom svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av att arbeta som registrator inom den offentliga sektorn är fördelaktigt. Har du tidigare arbetat i Procapita, Heroma, Palette och Agresso samt har kännedom om Haninge kommun är det meriterande.
Har du erfarenhet av att arbeta inom socialtjänsten är detta mycket meriterande.

Tillträde: Snarast

Haninge kommun vill som arbetsgivare spegla vårt moderna samhälle där olikheter möts och samverkar. Mångfald och olikheter bland våra medarbetare ger oss ökade möjligheter att ge kommunens invånare en service med hög kvalitet. Haninge kommun är finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Socialförvaltningen är lokaliserad i ljusa, trevliga lokaler kommunhuset i Handen, nära till pendeltågsstationen. Vi har flextid, friskvårdscheckar samt eget gym i kommunhuset.


Vid frågor kontakta enhetschef Susanne Sandhage 08-606 9235.
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 08-606 7000.

Ange referensnummer i rubriken. Det är viktigt att du anger ref nr annars vet vi inte vilken tjänst du söker hos oss.

Skicka ansökan med ref.nr 21/13 senast 130315 till: ansokansocialforvaltningen@haninge.se eller
Haninge kommun, Socialförvaltningen, Ingmarie Wagland, 136 81 HANINGE
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Sista ansökningsdag 2013-03-15 men ansökningarna behandlas fortlöpande.

Tjänsten börjar med en provanställning.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Haninge kommun, Socialförvaltningen

Ansökan

Referens:
21/13
E-postadress:
ansokansocialforvaltningen@haninge.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb