Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ assistent sökes till Humana

Om tjänsten

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv.


Humana söker en assistent till våra Kund- och assistentansvariga. Din arbetsplats kommer att vara i Kalix. Vi söker dig som har känsla för service och har ambitioner att utvecklas. Som KA-assistent kommer du att arbeta nära våra Kund- och assistentansvariga och stötta dem i deras dagliga arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera efter behov men du kommer till exempel att:


• Skriva annonser och arbeta i vårt rekryteringssystem
• Göra urval och intervjua kandidater
• Stötta kundansvariga i bemanningsfrågor
• Skriva anställningsavtal och sköta andra administrativa uppgifter
• Arbeta i olika datasystem
• Ta emot besökare och leveranser till kontoret
• Planera kundaktiviteter

Som person är du tydlig och rak i din kommunikation och kan hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Det kommer periodvis att vara hög arbetsbelastning och därför är det viktigt att du är flexibel, självständig och ser när du behöver hjälpa till. Du tycker om när det händer mycket omkring dig och du kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du har ett intresse av att arbeta med personaladministration och du får gärna ha tidigare arbetslivserfarenhet inom detta område alternativt vara examinerad personalvetare, beteendevetare eller liknande. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice och administration. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i olika affärs- och rekryteringssystem. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Om du har körkort är det en fördel.

Vi förväntar oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett kontor med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och arbetsuppgifter.

Tjänsten är en visstidsanställning på sex månader, med start 2013-04-02 eller enligt överenskommelse.

Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 2013-04-01.

Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk.

Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.

Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/

Administrativ assistentVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Humana Assistans AB
Hemsida:
www.humana.se/personligassistans

Ansökan

Webbplats:
http://www.humana.se/Personligassistans/Jag-ar-personlig-assistent/Lediga-tjanster/?RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D3862%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb