Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ assistent

Om tjänsten

Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 63 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med.Täby Kyrkby är en av Täby Kommuns största expansionsområden.

Midgårdsskolan är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 5. Idag har skolan cirka 220 elever varav ca 150 elever har fritidsverksamhet i skolan. Tillsammans med Skolhagenskolan, vår grannskola, bildar vi en F-9 enhet. Skolan ligger centralt placerad i byn med direkt närhet till Roslagsbanan.ARBETSUPPGIFTER
Din främsta uppgift är att vara spindeln i nätet i vår verksamhet. Du servar skolledning, medarbetare, elever, föräldrar och övriga som har behov av hjälp via skolans expedtion.
I tjänsten ingår budgetarbete, ekonomisk uppföljning och analys, fakturahantering, vissa inköp, elevregistrering, personaladministration, bistå skolledningen med beslutsunderlag, posthantering, diarieföring och arkivering.
Tjänsten kan utökas med tid att arbeta i vår fritidsverksamhet alternativt vissa vaktmästarsysslor, beroende på lämplighet och önskemål. Tjänsten kan vara på mellan 60 och 100%.


KVALIFIKATIONER
Du är serviceinriktad och kan arbeta självständigt. Du har god organisations- och samarbetsförmåga och är mycket flexibel. Du har goda datakunskaper, samt kunskaper i ekonomi- och budgetarbete samt personaladministration. Du behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Erfarenhet och förmåga att arbeta med barn är ett extra plus.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. 60-100%
Dagtid. Den administrativa delen omfattar ca 60%. Det finns dessutom möjlighet att utöka tjänsten med arbete i vår fritidsverksamhet eller med vissa vaktmästarsysslor, beroende på önskemål och lämplighet.
Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Täby Kommun, Midgårdsskolan
Hemsida:
http://www.taby.se/midgardsskolan

Ansökan

Referens:
A318164
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4424f918-9dd7-4a11-bcd0-31f5497b614c&TK=61c31587-c6b5-41f4-bdc3-36cd86e105e2
Sista ansökningsdag:
2013-03-22
Övrigt:
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb