Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ assistent till uppdrag i Mjölby

Om tjänsten

Poolia Kontor

Presentation
Till en av våra kunder i Mjölby söker vi nu dig som är noggrann, strukturerad och effektiv. Uppdraget startar den 11 mars och pågår i ca en månad.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
Din uppgift blir att uppdatera en kalkylatormodul med prisuppgifter. Det är viktigt att du har sifferkänsla, är noggrann och trivs med rutinartade uppgifter.

Utbildning/erfarenhet
Du som söker bör ha gymnasiekompetens, samt vara kunnig inom Officepaketet och Excel i synnerhet. Har du dessutom lite teknisk förståelse för konfiguration av truck är detta meriterande.

Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34831
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34831
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb