Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ handläggare, Helenaskolan

Om tjänsten

Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer. Vi erbjuder en god, kreativ, lärande och utvecklande förskole- och skolmiljö för barn och ungdomar. Vi har ett bra utvecklingsklimat som skapar goda förutsättningar för skolutveckling.

Helenaskolan är en skola där vi aktivt arbetar med att utveckla lärandet under de tre sista årskurserna i grundskolan. Skolan har för närvarande ca 500 elever och ca 90 personal. Skolan har ett centralt läge i Skövde, nära till tåg och buss..

ARBETSUPPGIFTER
Inköpsansvar, skriva rapporter, kommunikationsansvar, ekonomisk uppföljning. Vissa rektorsuppgifter kommer att få utföras på delegation. Ansvara för pågående satsningen på 1-1 datorer och sköta kontakten med elever, föräldrar och andra instanser.

KVALIFIKATIONER
- Ekonomisk utbildning eller motsvarande erfarenhet.
- God datakompetens.
- Gärna kunna tala flera språk, med fördel ett utomeuropeiskt språk.
- Utbildning och erfarenhet av statistik är meriterande.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och kommunikativt skicklig. Det är meriterande om du är van att arbeta i högt tempo och att hålla flera bollar i luften samtidigt.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-04-01 Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Provanställning kan komma att tillämpas.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Skövde kommun, Helenaskolan

Ansökan

Referens:
A314637
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a3d05d0-3d51-4e76-8e19-08fa84a25182&TK=1e483bde-bea2-4569-ae40-a12d83260569
Sista ansökningsdag:
2013-03-18
Övrigt:
Skövde Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb