Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ Koordinator och Executive Assistant

Om tjänsten

Vattenfall

VattenfallVattenfall Vattenkraft AB (Business Unit Hydro) äger och driver drygt 100 vattenkraftverk i Sverige och Finland samt åtta pumpkraftverk i Tyskland. Vår svenska vattenkraft producerar ca 33 TWh varje år vilket motsvarar nära 25 % av Sveriges elproduktion. Fram till 2023 kommer vi att investera cirka 13 miljarder kronor för att effektivisera våra kraftverk och förstärka våra dammar. Idag är vi ca 500 medarbetare i Sverige och 500 medarbetare i Tyskland. Huvudkontoret ligger i Luleå. Våra utmaningar möter vi genom att låta våra kärnvärden säkerhet, prestation, samarbete och lärande lägga grunden för vår verksamhet. I gruppen Business Support är vi idag tre medarbetare. Vi arbetar med administrativt ledningsarbete och chefsstöd. Då en av våra medarbetare kommer att vara föräldraledig söker vi nu en vikarie för en visstidsanställning under minst ett år där tillträde sker nu under våren.
Du kommer att ingå i en grupp som: Ansvarar för koordinering och kvalitetssäkring i samband med ledningsgruppssammanträden, chefs- och ledningskonferenser samt Vattenkraft-gemensamma aktiviteter Är specialister på chefsstöd och kontinuerliga förbättringar av våra administrativa rutiner Stöttar verksamheten i frågor kring HR och affärssystem.
Mer specifikt kommer du att: Vara ett administrativt stöd för två chefer med cirka 100 medarbetare Förbereda och medverka vid ledningsgruppsmöten och enhetsträffar Vara nyckelanvändare i SAP HR (Tid & Resa) Representera den nordiska delen av Vattenkraft i divisionens internationella HR controlling-nätverk Hantera löpande administration inom alla enheter och fortsätta det pågående arbetet med att utveckla våra administrativa rutiner.
KvalifikationerI grunden har du en avslutad relevant eftergymnasial utbildning samt några års arbetslivserfarenhet från de arbetsuppgifter vi beskrivit. Det är ett krav att du har arbetat i något eller några affärssystem, i Vattenfall har vi SAP. Du har lätt att formulera dig i tal och skrift, det är ett krav att du kan tala och skriva flytande engelska och svenska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Det här är jobbet för dig som gillar variation och att sätta dig in i och växla självständigt mellan olika uppgifter. Du tycker om ordning och reda och har lätt för att ta kontakt med andra. Du har integritet och förmåga att skapa relationer och förtroende för ditt arbete. Det är viktigt att du är en trygg och stabil person som är van vid en varierande arbetsbelastning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Placeringsort är Luleå. Tjänsten är en visstidsanställning på cirka ett år, vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt under våren.
För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande personalchef Rikard Ahlqvist, tfn 08-739 64 52. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Ingela Skoog i Luleå, tfn 0920-24 79 42.
Fackliga representanter är Carl Johansson Unionen 076-788 14 61, Anders Karlström SEKO 070-516 78 22, Anneli Jönsson Ledarna 070-527 79 14 och Magnus Nilsson Akademikerna 070-228 11 66.
Varmt välkommen med ditt CV och ansökningsbrev till oss innan 18 mars, 2013. Du ansöker via länken längre ner under annonsen. Vi ser fram emot din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Contract Position - Full Time

Arbetsplats

Arbetsplats:
Vattenfall

Ansökan

Referens:
12340-PY-00126
Webbplats:
http://www.vattenfall.com/redirect/stepstone?newlang=10&newms=ap&id=82553&aid=12340
Sista ansökningsdag:
2013-03-18
Övrigt:
Ansök online


Senaste inkomna jobb