Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administrativ talang till uppdrag som kontorsassistent

Om tjänsten

StudentWork Sharper AB

Om företaget
Vår kund är en mindre konsultgrupp som arbetar med att hjälpa organisationer att bli mer produktiva, lönsamma och mänskliga genom psykologisk specialistkompetens, avancerade vetenskapliga metoder och god förståelse för affärsverksamhet.

För kundens räkning söker vi nu en kontorsassistent. Är du en administrativ talang som är intresserad av att arbeta extra några timmar varje fredag? Då är det här en bra möjlighet för dig!

I det här uppdraget kommer du ingå i StudentWork konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund.


Dina arbetsuppgifter
Som administrativ assistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av att sköta allmänna kontorssysslor, skriva ut och organisera dokument samt vara allmänt behjälplig på kontoret. För den som visar framfötterna finns möjlighet till ytterligare administrativa uppgifter.

Din profil
Till det här uppdraget söker vi dig som för närvarande är student, gärna med inriktning psykologi, Du är administrativt stark, strukturerad, självgående och har lätt för att uttrycka sig i skrift. Då du i det dagliga arbetet kommer komma i kontakt med omfattande pappersarbete är det viktigt att du ser vad som behöver göras och är organisatorisk.

Om oss
Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
StudentWork Sharper AB
Hemsida:
http://www.studentwork.se

Ansökan

Referens:
92
Webbplats:
http://studentwork.se/visa-jobb/?jaid=92
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb