Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör / assistent med vana av Intelliplan

Om tjänsten

Brainpeople AB

Om företaget
Företaget är ett av de marknadsledande bolagen inom läkarbemanning. Nu växer företaget och de söker en administratör till sitt team!

Är du en nogrann och ansvarstagande person som motiveras av att arbeta administrativt - ta chansen och sök tjänsten till en mycket spännande organisation som sitter centralt i Stockholm, samt har fler kontor i landet!


Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Som administratör kommer du främst arbeta med Intelliplan som ditt verktyg och hjälpa konsultcheferna med diverse administration såsom att skriva in avrop, samt hantera kund- och konsultärenden. Du kommer även boka resor och boenden för företagets konsulter, dvs läkare. Du kommer även få beställa kontorsmaterial och du kommer även vara ansvarig för diverse andra administrativa sysslor som rör kontoret. För rätt person finns det även möjlighet att hjälpa till med fakturor och löneberedning.

Arbetets omfattning: Heltid, kontorstider med flex. Detta är en rekrytering direkt till företaget. Start så snart som möjligt, men senast 1/4.


Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har arbetat som assistent eller som administratör med liknade uppgifter i ca 1-3år. Du har arbetat med Intelliplan och det är en stor fördel om du arbetat inom bemanningsbranschen, helst med läkarbemanning men det är inget krav. Det är en merit om du har en högskoleutbildning i grunden, dock ej ett krav.


Personliga egenskaper: För att trivas på företaget tror vi att du är glad och trevlig och tycker om att vara behjälplig mot både kunder, leverantörer och kollegor. Du är noggrann och tycker om att ha ordning och reda, samt har en förmåga att prioritera din dag.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Karin Malmqvist hos Brainpeople på tel. 08-501 685 20.


Om oss
Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor!

Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag.

Följ oss på Facebook!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Brainpeople AB
Hemsida:
http://www.brainpeople.se

Ansökan

Referens:
299
Webbplats:
http://www.brainpeople.se/1/brainpeople/visa-annons/visa-annons.php?item[0]=299
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb