Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ADMINISTRATÖR / BACKOFFICE

Om tjänsten

Nordbergs Tekniska AB är en grossist av tekniska plaster i halvfabrikat till industrin. Produktsortimentet omfattar hela bredden av konstruktionsplaster för industrins behov. Ur lager kan vi snabbt leverera helformat eller kapade ämnen av platta, rundstång, ämnesrör, profiler, slang, folier och tekniska laminat av termoplaster, termoelaster och härdplaster, eller bearbeta till färdig detalj efter önskemål. Vi har viss tonvikt på högpresterande material för speciella tillämpningar där höga krav ställs på specifika egenskaper, t ex temperatur- och kemikaliebeständiga material, smorda material, material med elektrostatiskt dissipativa, elektriskt ledande eller skärmande egenskaper, flamskyddade och brandklassade material, material för användning inom medicinsk teknik eller för livsmedel, samt material som uppfyller kombinationer av specifika krav. Se mer på www.nordbergstekniska.se 

Arbetet innebär kundservice / backoffice med stort fokus på registervård med uppdatering av prislistor, artikel- och produktdata, bearbetning av data ur systemet för analys samt uppdatering av webbsida. 

Det är en fördel om du tidigare har arbetat med affärssystem, databaser och MS Office, hårdvara eller systemadministration. Har du erfarenhet av affärssystemet Pyramid eller liknande inom industrin och kvalitetsarbete så är det ett extra plus.

Du behöver behärska utmärkt svenska och bra engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är ett extra plus. Körkort och tillgång till egen bil behövs.

Du är noggrann och strukturerad, är bra på att räkna och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Du har en positiv och energisk inställning för att ge bästa möjliga service både internt och externt mot företagets kunder. Du har hög social kompetens med god förmåga att lyssna och är inte rädd för att jobba hårt för att uppnå dina och företagets mål.

För rätt person är detta ett mycket spännande och utvecklande arbete. Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett mindre och personligt företag med stora tillväxtmöjligheter. Arbetsplatsen är rökfri. Företagets trevliga lokaler finns i Vallentuna i Norra Stockholm.

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB. Kontaktperson på Karisma är Agneta Ståhl som du når på telefon 08-570 359 60. Vi kommer att göra intervjuer fortlöpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansökan gör du enkelt direkt på hemsidan www.karisma.se dock senaste den 11/3.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karisma Rekrytering AB
Hemsida:
http://www.karisma.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.karisma.se/lediga_jobb/?id=38384&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb