Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör CG Uddevalla





Om tjänsten

.

City Gross Uddevalla
söker
Administratör
I september öppnar vår nya butik i Uddevalla och vi söker nu efter en vass administratör som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!

Dina arbetsuppgifter
Din roll som administratör innebär att planera, leda och utveckla det administrativa arbetet i butiken, såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för det dagliga administrativa arbetet, stödjer cheferna i bemanningsplanering och hanterar personalärenden. Lön- och tidrapportering ingår i tjänsten och utveckling av rutinerna inom det administrativa området.


Din bakgrund
Du har ekonomisk utbildning på lägst gymnasienivå och flerårig dokumenterad erfarenhet från arbetsområdet. Du har även erfarenhet från arbete inom butik-/detaljhandel. Kunskaper och erfarenheter i ledarskap, butiksekonomi, personalplanering samt schemaläggning är meriterande.

Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror. Du är resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vidare är du strukturerad, noggrann, gillar ordning och redan samt har en hög grad av integritet. Det är även viktigt att du ser betydelsen av samarbete mellan olika ansvarsområden för att nå butikens övergripande mål. Du kommer till viss del arbeta aktivt i butiken vilket kräver att du också inspireras av att möta och utveckla andra människor.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper


Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet


Din ansökan
Om Du är intresserad och vill veta mer, vänligen kontakta Kenneth Hult, Butikschef på kenneth.hult@bergendahls.se eller Therese Gehander, HR-partner på therese.gehander@bergendahls.se.

Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2013.

Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.citygross.se.

Administrativ assistent







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
CityGross
Hemsida:
www.citygross.se

Ansökan

Webbplats:
http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=183&ProjectId=133922&DepartmentId=4402&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb