Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör för ledande läkemedelsföretag

Om tjänsten

Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.

Komet söker för framstående läkemedelsföretags räkning en självständig administratör.
Vår uppdragsgivare är ledande inom sitt område med lång erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av sitt läkemedel. Sedan 2002 har stora investeringar gjorts, vilket medför en kraftig expansion av tillverkningskapacitet, forskning- och utvecklingsinsatser samt marknadsföringsresurser. De är idag ca 600 anställda med kontor belägna i centrala Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:* Allmänt ansvar för den dagliga administrationen i form av teknisk dokumentation, förberedelser kring fakturor och attestering, uppdateringar samt felanmälningar.

* Ansvara för avdelningens kontakter med HR såsom organisation, befattningsbeskrivningar, utbildningskort, rapportering och statistik

* Handha och arkivera investeringsdokument

* Medverka och vara avdelningens representant utanför sektionen för specifika uppdrag

* Vara aktivt i budgetarbete samt nyckelanvändare i SAP

Meriterande är även om du har:* Dokumenterad erfarenhet av tekniska installationsprojekt inom läkemedelsbranschen

* God kännedom om läkemedelsindustrins krav

* Utbildning i Office-paketet

Är du den vi söker?

Vi söker dig med lång erfarenhet från likande arbetsuppgifter inom administration. Mycket goda kunskaper i Office-paketet krävs. Vidare är du van vid att hantera många bollar i luften samt trivs i en varierad roll.
Som person är du självständig, uthållig och ansvarstagande med en god samarbetsförmåga. Du tycker om att lösa problem och är inte rädd för att på egen hand finna och fatta beslut.
Vi tror även att du är en initiativrik och empatisk person. Slutgiltligen är du flytande i engelska samt har en god hand med siffror. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt företag i framkant. En spännande miljö som präglas av en nytänkande organisation med hög kompetens.

Låter det som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka oss din ansökan snarast möjligt!

Information om tjänsten
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Komet Sverige AB
Hemsida:
http://www.komet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.komet.se/Svenska/Hittajobb.aspx?ItemID=38308&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-03-10


Senaste inkomna jobb