Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör inom registratur





Om tjänsten

Är du en ordningssam administratör som vill arbeta inom registratur? Då är det kanske dig vi söker! För kunds räkning letar vi nu efter en administrativ handläggare inom registraturen. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta sedvanliga registratorsuppgifter såsom hantering av inkomna ärenden; klassificering, fördelning och diarieföring. Du kommer också att hantera förfrågningar om allmänna handlingar, avsluta och ändra i befintliga ärenden. Hos vår kund kommer du att arbeta i en grupp inom registraturen. Uppdraget beräknas börja 1:a april.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig med något års administrativ erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av något ärendehanteringssystem - har du erfarenhet exempelvis W3D3 eller Diabas är det meriterande. Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet är meriterande. Goda datakunskaper är nödvändigt. Din svenska och engelska är mycket god. Relevant akademisk examen är ett krav.

Som person är du positiv, noggrann och strukturerad. Du är stresstålig och serviceinriktad.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kommer därför att kunna tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi kommer att se mycket till personlig lämplighet vid tillsättande av uppdraget.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sista ansökningsdag: 2012-03-11

För information: Elin Thor

Administrativ assistent







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200389878
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200389878&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-04-01


Senaste inkomna jobb