Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör, junior, sökes till Stockholm

Om tjänsten

Är Du en Administratör som gillar ordning och reda? Bemannia söker en Administratör för ett heltidsuppdrag i Stockholm.

Som konsult på Bemannia hjälper att vi Dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där Du får chans att skapa ett bredare kontaktnätverk. Här har Du möjlighet att visa dina framfötter och växa i din yrkesroll. En kreativ arbetsplats för Dig med stora möjligheter!

Vår kund är en myndiget som arbetar inom den offentliga sektorn och finns placerad på många orter runt om i Sverige som också verkar internationellt.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer fungera som ett operativt stöd för verksamheten. Där arbetsuppgifterna kan vara alltifrån kopiering, sortering och posthantering till att självständigt sammanställa material från till exempel konferenser. Du kommer bland annat att uppdatera register, såsom kundregister vid dataterminal eller uppgifter som ska bearbeta i data, exempelvis fakturor. Vidare kommer Du planera, samordna, bevaka och följa upp ärenden, formulera brev samt protokoll.

Dina kvalifikationer:
Du ska ha erfarenhet/kunskap inom:
- Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
- Minst 6 månaders arbetslivserfarenhet inom administration, har du erfarenhet från offentlig sektor är detta meriterande
- Goda datakunskaper
- Kunna uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Dina personliga egenskaper:
Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara initiativrik och engagerad som person som tycker om struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har god samarbetsförmåga.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Så här söker du:

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida www.bemannia.se detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med Din ansökan!Bemannia AB är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 33 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Referens:
Jr. Administratör Stockholm
Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10424
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb