Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör/kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Organisationsbeskrivning

Umeå Parkerings AB, UPAB, är Umeå kommuns parkeringsbolag. Vi ansvarar för driften av all gatumarksparkering inom kommunen och på många privata parkeringsområden bl a Universitetet och Norrlands universitetssjukhus. UPAB driver även parkeringshusen Nanna och Parketten. Stadskärnans attraktivitet och förnyelse är av vitalt intresse för hela stadens utveckling och som huvudansvarig för besöksparkeringen i centrum har UPAB en viktig roll i att medverka till detta.

UPAB:s reception har öppet för kundbesök 8.00-16.00 mån - fre. Vi hjälper våra kunder som av någon anledning har frågor kring in- och utcheckning i våra parkeringssystem samt svarar på parkeringsfrågor av allehanda slag.

Uppdragsgivare: UPAB

Ort: Umeå

Dina kvalifikationer

Du är gymnasieekonom med godkänt slutbetyg och har minst 2 års erfarenhet av arbete i reception, kundtjänst och med fakturering/ekonomiarbete.

Du ska kunna kommunicera väl på svenska i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är en merit.

Du har
hög servicekänsla och du tycker det är en självklarhet att ge bra service. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och visar på god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder via besök och telefon kan arbetssituationen i vissa perioder innebära ett stressigt arbetsklimat.

Du kommer att

ansvara för uthyrning av parkeringsplatser och fakturering av dessa, avlösa i receptionen samt utföra övriga kontorsgöromål.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vår förhoppning är att du kan börja 2 maj. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Mer information om oss finns på vår hemsida: upab.umea.se eller proffice.se.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice Sverige AB och rekryteringskonsult Niclas Ericsson, 090-700 705. Läs mer och ansök via www.proffice.se senast den 13 mars 2013.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200413609
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200413609&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-13


Senaste inkomna jobb