Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör med fordonserfarenhet

Om tjänsten

Vi söker nu erfarna administratörer till företag inom fordonsindustrin. Arbetsuppgifter och uppdragslängd kan variera. Som administratör stöttar du vanligen en chef eller avdelning med diverse administrativa sysslor, såsom rese-och mötesbokningar, konferensarrangemang, informationsspridning på avdelningen, inköp av kontorsmaterial, PowerPoint-presentationer, introducera nyanställda, protokollskrivning mm. Utöver detta så kommer du även kunna arbeta med orderhantering, uppdatera information i olika system samt lägga beställningar i inköpssystem.

Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2013-03-22

För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi ser att du har flera års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du behärskar engelska väl i tal och skrift, samt har goda kunskaper i MS Office. Ytterligare datakunskaper är ett plus. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom fordonsindustrin.
Vi tror att du är en person som gillar att arbeta med människor och att ge service till andra och att arbeta med olika datasystem. Då tempot ofta kan vara rätt högt, är det bra om du arbetar organiserat och effektivt utan att ge avkall på kvalitén.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200415945
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200415945&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb