Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör sökes för deltidsuppdrag

Om tjänstenVill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässiga löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en administratör på deltid ca 65%. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals som avser att starta omgående och pågå under hela 2013.

Ditt uppdrag

Vår kund är en stor internationell byggkoncern. De sitter i stora moderna lokaler i Solna nära till kommunikationer. Företaget fokuserar mycket på sina anställda och är mån om att de anställda får utvecklas och växa. Som administratör kommer du att arbeta med administration på företagets inköpsavdelning:

I din roll som administratör kommer du bland annat följa upp och kräva in dokumentation från företagets underentreprenörer och arkivera samt administrera diverse dokument i Word och Excel. Du kommer att fungera som super-user i dokumenthanteringssystemet eDocs och ansvara för all set-up.

Vidare kommer du att delta på möten och föra protokoll, både på engelska och svenska samt hjälpa till med Power Pointpresentationer inför möten och presentationer. Du kommer även publicera information på företagets intranät.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat som administratör och tycker om ordning och reda. Du har erfarenhet från dokumentkontroll och du har goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel, Power Point och Word. Det är meriterande om du har erfarenhet från inköp och om du arbetat inom byggbranschen är detta ett extra plus.

Som person är du noggrann, strukturerad och orädd. Du drivs av att arbeta i ett högt tempo och är driven. För att lyckas i rollen krävs det dessutom att du är väldigt självgående och trygg som person. Du behärskar dessutom engelska obehindrat.

Wise Professionals erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Anna Nordkvist på telefonnummer 0739 61 30 02 eller konsultchef Barbara Lidholt på nummer 076-525 90 47 eller Marie Bodén på nummer 076-000 18 95. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wise Professionals AB
Hemsida:
http://wise.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.wise.se/sv/soker-du-jobb/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1791&pp=3


Senaste inkomna jobb