Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör sökes till Mölnlycke

Om tjänsten

Administratör inom Data och Ekonomi:

Vi söker nu efter en Administratör för ett uppdrag till vår kund i Mölnlycke. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket betyder att Du blir anställd av Bemannia och uthyrd till vår kund. Mölnlycke ligger 10 -15 minuter öster om Göteborg med täta trafikförbindelser med både buss och tåg. Vi erbjuder Dig ett roligt och utvecklande arbete där du självständigt får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en fartfylld arbetsmiljö med härliga arbetskamrater. Som konsult på Bemannia hjälper att vi Dig att öppna dörrarna mot arbetsmarknaden där Du får chans att skapa ett bredare kontaktnätverk. Här har Du möjlighet att visa dina framfötter och växa i Din yrkesroll. En kreativ arbetsplats för Dig med stora möjligheter!

Dina arbetsuppgifter:

Arbetet innebär ansvar för post, diarieföring, arkivering, ekonomi och administrativ service till verksamheterna. Arbetet kräver noggrannhet och god organisatorisk förmåga.

Dina kvalifikationer:

Gymnasial utbildning inkl. administrativ påbyggnad alternativt likvärdiga kvalifikationer. Du ska även ha god datavana och grundläggande kunskaper i Officepaketet. Yrkeserfarenhet av offentlig verksamhet är meriterande.

Dina personliga egenskaper:

Som person är Du ansvarstagande och driven. Du är också noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du bör vara initiativrik, engagerad och ha en fallenhet för struktur, ordning och reda med ett professionellt agerande. Samtidigt är det viktigt att Du är lyhörd och har god sammarbetsförmåga.

Övrigt av intresse för tjänsten:

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Hur du ansöker:

Om Du finner denna tjänst intressant så skicka in Din ansökan innehållande CV samt ett personligt brev snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Märk Din ansökan med referens: "Administratör Mölnycke"

Ansökningar tas emot via vår CV databas www.bemannia.se/cvregistrering Du blir då registrerad i vår databas och sökbar för kommande uppdrag.

Välkommen med Din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Bemannia AB är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Sedan tidigare har Bemannia ramavtal med 33 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen och Akademikerna. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 30 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat. Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bemannia Kontor

Ansökan

Webbplats:
http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=10481
E-postadress:
jobb@bemannia.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb