Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör

Om tjänsten

Om tjänsten
Inom Trafikförvaltningen pågår ett kontinuerligt arbete för att göra Stockholmregionens kollektiv-trafik än mer tillgänglig, d.v.s. att personer oavsett ålder, funktionshinder eller som av andra orsaker har särskilda behov vid resor inom Stockholmsregionen ska kunna nyttja den.

Inom Färdtjänstservice hanteras serviceärenden till både resenärer, vårdgivare och kommunala handläggare. Färdtjänsttillståndsgruppen bedömer rätt till färdtjänst enligt lagen om färdtjänst, landstingets riktlinjer och Trafiknämndens beslut.

Som administratör kommer du ingå i en grupp om 28 personer som årligen handlägger cirka 30000 ärenden. Våra administratörer ansvarar för att ta emot, förbereda och skanna in ärenden så att de blir tillgängliga för handläggning och därtill fungera som ett administrativt stöd för gruppen.

Bland dina arbetsuppgifter ingår även att:
- Kontrollera att inkomna handlingar är fullständiga
- Registrera ärenden och dokument i vårt interna system (Sekund)
- Beställa blanketter och göra adressändringar utifrån folkbokföringen
- Sköta korrespondens vid behov av kompletterande underlag
- Därtill administrativa sysslor såsom posthantering, diarieföring

Din utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande tjänst och som trivs med att arbeta administrativt i en kundnära organisation. Du har god datorvana, goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av arbete i administrativa system. Erfarenhet och intresse för Färdtjänstfrågor är meriterande.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är självgående, organiserar ditt arbete och sätter dig snabbt in i rutiner och arbetsprocesser. Du är stresstålig och har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter med fokus på att upprätthålla arbetsflödet i gruppen. Det här är en tjänst för dig som vill vara med och bidra till en kollektivtrafik för alla!

Information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontaktarekryteringskonsult Nina Ahlström på tfn: 0703-77 49 93.

Fackliga kontaktpersoner för SACO är Martin Lindahl, tfn: 08-686 4012 och för Vision (SKTF) Arne Grundberg, tfn: 08-686 1888.

Ansök och bifoga ditt CV på sl.se/jobb.

Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
AB Storstockholms Lokaltrafik
Hemsida:
http://www.sl.se

Ansökan

Webbplats:
http://web101.reachmee.com/I003/sl/se/iframeWrapper.htm?rmpage=job&rmjob=800%26pp%3D12


Senaste inkomna jobb