Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till Avdelningen för sjukgymnastik

Om tjänsten

Avdelningen för sjukgymnastik
Universitetssjukhuset, Örebro

Verksamhetsbeskrivning:
Vår klinikadministratör går i pension efter sommaren och vi söker nu en efterträdare som kan fungera som spindel i nätet i vår organisation.

Avdelningen för sjukgymnastik har 50 medarbetare, sjukgymnaster och undersköterskor. Vi ansvarar för sjukgymnastisk verksamhet inom flera specialiteter och samarbetar med 17 av USÖs kliniker.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innebär att vara en administrativ resurs till verksamhetschef och medarbetare, vilket innebär att du behöver kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet är omväxlande efter verksamhetens behov och innebär bland annat handläggning, arkivering, personaladministration samt framtagning av underlag inom ekonomi och produktion.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning på minst gymnasienivå. I arbetet kommer du att använda flera olika IT-system för personaladministration, ekonomi och uppföljning, webb samt vårdnära administration. Tidigare erfarenhet av dessa områden är meriterande. Goda kunskaper inom Office-paketet är grundläggande, liksom att kunna uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Vi tror att du är en person som kan organisera på ett effektivt sätt och bidra i klinikens förbättringsarbete och tycker om att ge god service till medarbetare, patienter och andra samarbetspartners.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Anställningen är en tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring.
2013-08-15

Arbetsplats

Arbetsplats:
Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Hemsida:
http://www.orebroll.se/uso

Ansökan

Referens:
13OLL133
E-postadress:
kerstin.bergstrom@orebroll.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-28
Övrigt:
Ansökan skickas till: Kerstin Bergström Avdelningen för sjukgymnastik Universitetssjukhuset 70185 Örebro Välkommen med din ansökan! Övrigt: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med alla bemannings-, rekryterings- och platsförmedlingsföretag samt annonsförsäljare!


Senaste inkomna jobb