Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till internationellt bolag omgående!

Om tjänsten

Lernia AB

Arbetsuppgifter
Till internationellt bolag i Södertälje söker vi nu en pigg och noggrann administratör. Du kommer arbeta för en enhet som behandlar cirka 600 000 leverantörsfakturor varje år och din roll kommer vara att få detta att ske effektivt och nogrannt. Arbetsuppgifter består av att sköta administrationen kring leverantörsfakturor tillsammans med ett skarpt team.

Formell kompetens
Ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda kunskaper av olika affärssystem. Oracle är meriterande.
Arbetet kräver även att du är en naturlig kommunikatör och att du har lätt för dig att uttrycka dig på engelska både i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, serviceminded och flexibel. Du ser inga problem med att ta till dig nya uppgifter eller hjälpa till där det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/heltid/Södertälje

Tillträdesdag
Omgående! Gärna redan måndag 11/3!

Lernia är vägen framåt

Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Lernia AB
Hemsida:
www.lernia.se

Ansökan

Referens:
5668
Webbplats:
http://www.lernia.se/jobb/lediga-jobb/jobbannons/?jobbannonsid=ip5668
Sista ansökningsdag:
2013-03-30


Senaste inkomna jobb