Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till läkemedelsföretag i Solna

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en Contract Budget Administrator till en av våra kunder, ett läkemedelsföretag i Solna. Arbetet innefattar:
• Kontraktshantering vid nya studier - gör i ordning kontrakt (+ ev. kontraktstillägg) efter befintliga mallar för ansvariga läkare och sjukhus i de olika länderna.
• Uppföljande kontakt angående godkännande, förberedelser för signering och utskick till klinikerna för kontrasignering.
• Registrering/arkivering i systemet.
• Handha alla fakturor som gäller kliniska prövningar enligt en intern process, fakturorna skickas därefter till Paris för betalning.
• Arkivering av försäkringsintyg för kliniska studier.

Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Tjänsten är på heltid och startar omgående.
Vem är du?
Du är en god administratör och ser dig långsiktigt i en sådan roll. Någon form av ekonomisk bakgrund och kännedom om arbete med avtal och kontrakt är ett plus. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande är även meriterande. Dina datorkunskaper är goda och du lär dig nya system snabbt. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. För att passa i denna roll är du som person mycket noggrann och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta analytisk och brinner för ordning och struktur. Du har god samarbetsförmåga och är hjälpsam som person.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08- 764 25 17.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Administration

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870639
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb