Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till myndighet

Om tjänsten

Nu söker vi administratörer till spännande uppdrag hos vår kund. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag. Du kommer att arbeta varierat med sedvanliga administrativa uppgifter såsom dokumenthantering, registrering, administrativt stöd till medarbetare, telefonkontakter och övrig service. Du kommer att vara anställd av Proffice och uthyrd till kund.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Kvalifikationer:
Vi tänker oss att du som söker är i början av din karriär, med något års administrativ erfarenhet. Erfarenhet av statlig myndighet och service är meriterande. Du har en mycket god svenska i både tal och skrift. Din datavana är mycket god.

Som person är du positiv, serviceminded, kommunikativ och noggrann. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs och du trivs i en serviceinriktad roll.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet till det här uppdraget. Välkommen med din ansökan.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200367920
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200367920&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-04-06


Senaste inkomna jobb