Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till omgående anställning!

Om tjänsten

Framtiden AB


Vill du ha ett varierande arbete inom administration? Vill du börja en tjänst omgående? Är du utöver detta noggrann och initiativrik? Ansök redan idag då behovet är brådskande och urvalet sker löpande!

Dina arbetsuppgifter
Som administratör hos vår kund kommer du att ha varierande kontorsadministrativa arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att: Vara kittet mellan återförsäljande partners och underleverantörer, se till att alla leveranser av nya växlar blir korrekta samt kontrollera att faktureringar stämmer överens med verkligheten. Du kommer även att jobba i ett nummerhanteringssystem där du sköter nummerporteringar och nummerserier samt agera expert på det system som hanterar fakturering för telefontrafik. Utöver detta kommer du också att ansvara för att prislistor och annan information till partners är uppdaterad och korrekt. Vår kund är ett litet företag där alla hugger i och stöttar varandra.

Om företaget
Vår kund är ett modernt och snabbt växande företag i city som utvecklar och marknadsför lösningar för IP-baserad företagstelefoni. Huvudprodukten är en komplett IP-baserad företagsväxel med full företagsanpassad funktionalitet inklusive avancerat customer center system för effektiv kundhantering. Bolaget har lång branscherfarenhet och sina rötter i svensk telekomindustri. Kunden söker nu en administratör med start omgående!

Din profil
För att trivas i rollen som administratör hos vår kund är det viktigt att du är självgående, initiativrik, noggrann och ansvarstagande. Vi ser att du är duktig på att hålla dig inom utsatta tidsramar, har ett sinne för struktur och ordning samt är social och hjälpsam. Utöver detta måste du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är även en fördel om du har ett visst tekniskt intresse för att förstå vår kunds produkter och kunder.

Om oss
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående.
Omfattning; Heltid 40 h/v
Arbetstid: Kontorstid, kl. 8-17
Plats: Stockholm

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Framtiden AB
Hemsida:
http://www.framtiden.com

Ansökan

Referens:
2434
Webbplats:
http://www.framtiden.com/jag-soker-jobb/lediga-jobb/visa-annons?show-job-id=2434
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb