Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratör till stadsarkitektkontoret

Om tjänsten

Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se

Stadsarkitektkontoret är en egen förvaltning och handlägger bygglov, detaljplaner samt medverkar vid framtagande av översiktsplaner.

Många spännande och utmanande projekt ligger framför oss som till exempel nytt badhus, ny fotbollsarena, stora bostadsprojekt, ny pågatågsstation mm därför behöver vi förstärka kontoret rejält.


ARBETSUPPGIFTER
Som administratör ansvarar du för registrering och diarieföring av olika slags handlingar, hantering av fakturor samt arkivering. Som administratör i förvaltningens kansli möter du allmänheten genom telefonkontakter, e-post och personliga möten. En av dina uppgifter är att se till att god service ges till allmänheten och att olika frågor hamnar rätt i organisationen.

KVALIFIKATIONER
För ovanstående tjänst kräver vi erfarenhet av liknande arbete med administrativ inriktning. Du som söker ska ha en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och goda IT-kunskaper. Du ska vara serviceinriktad och kunna arbeta självständig med de arbetsuppgifter som ska utföras inom befattningens ram.

För arbetet läggs stor vikt vid personlig lämplighet och kommunal erfarenhet samt intresse för datorhantering.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stadsarkitektkontoret, Ängelholms kommun

Ansökan

Referens:
A316895
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=db558d91-3e6e-49c8-8156-31981dd5a17d&TK=54fc0a3f-8127-447d-bd2c-ca6031ba41a1
Sista ansökningsdag:
2013-03-13
Övrigt:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb