Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratörer för kommande uppdrag

Om tjänsten

Vi har ett ständigt behov av administratörer som vill arbeta inom vår uthyrningsverksamhet. Uppdragen kan komma att vara både på längre och kortare sikt och du blir anställd som konsult hos Proffice och uthyrd till någon av våra kunder.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag och kund, men vanligt förkommande är bl a:

Posthantering, e-post, sammanställning av dokument och rapporter, bokningar, utskick, växel, protokollföring, intern och extern service samt enklare ekonomiärenden.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Umeå

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

För information: Kontakta Sara Filppa tfn: 0733-434420

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, gärna med ekonomisk inriktning. Du har administrativ erfarenhet och erfarenhet av servicearbete. Du har mycket god datavana, erfarenhet av arbete i word och excel samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du prestigelös, serviceinriktad, flexibel och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du har en god social förmåga och är effektiv och noggrann i ditt arbete.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200408408
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200408408&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb