Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratörer med ekonomikompetens!

Om tjänsten

Poolia Kontor

Presentation
För hyruppdrag hos kund söker vi nu två ekonomiadministratörer som vill ha bredd och variation i sitt dagliga arbete! Uppdragen beräknas starta i april, med goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter 6 månader. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du arbetar med ekonomiadministration såväl som övrig administration. Exempel på arbetsuppgifter är:

- Fakturering
- Hantering av leverantörsfakturor och bevakning av kundfakturor
- Löneadministration
- Fakturaförslag
- Avtalsadministration
- Beställning av material
- Posthantering etc.

Utbildning/erfarenhet
Du är gymnasiekonom eller har en ekonomiutbildning från yrkeshögskola. Dessutom har du flerårig erfarenhet av ekonomiadministration, gärna inom projekt. Du ska också ha god datavana, gärna med erfarenhet av Agresso. Det är meriterande om du har erfarenhet av löneadministration och kollektivavtal.

För att trivas i denna roll tror vi att du är noggrann, älskar att stötta och ge service samt är ansvarskännande. Du tycker om att såväl starta som slutföra aktiviteter, är energisk, flexibel och relationsskapande.

Förmåner
Som ”hyr-först”-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34847
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34847
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb