Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratörer med hög servicekänsla!

Om tjänsten

Kontorsfixarna Skandinavien AB

Om tjänsten
Söker du en roll där ditt sinne för struktur och din fallenhet för administration får komma till sin rätt?

För inkommande rekryterings- och bemanningsuppdrag söker vi nu administratörer som vill som bidra med sin kompetens och personlighet hos våra kunder, Vi hyr ut och direktrekryterar personal till våra kunder som främst är verksamma inom bank och finans, advokatbyråer, IT, försäkringsbolag, fastighetsbolag och fordonsbranschen. Genom oss får du tillgång olika branscher och företag och vi matchar utifrån din kompetens och personlighet dig till rätt tjänst!


Arbetsuppgifter
Som administratör får du möjlighet att du arbeta med oerhört varierande arbetsuppgifter och arbetet kan exempelvis innehålla;

• Ordermottagning
• Planering och uppbokning av möten
• Dokumentsammanställning
• Fakturering
• Posthantering
• Allmän service till kontoret.


Kvalifikationer
Vi vill att du har lägst 3-årigt gymnasium samt har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda datorkunskaper, främst inom Officepaketet är ett krav liksom god förmåga att formulera sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du har intresse och erfarenhet av att självständigt samordna, prioritera och strukturera administrativ verksamhet. Noggrannhet och god planerings- och samarbetsförmåga är en förutsättning. Som person är du initiativrik, konstruktiv och kommunikativ med god servicekänsla.


Övrigt
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan – rekryteringsarbetet kring våra tjänster sker löpande och vi ser fram emot att få lära känna dig!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kontorsfixarna Väst AB
Hemsida:
http://www.kontorsfixarna.se

Ansökan

Referens:
1066
Webbplats:
http://kontorsfixarna.se/index.php/annons/extern/1066
Sista ansökningsdag:
2013-04-07


Senaste inkomna jobb