Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Administratörer till stor aktör i Norduppland

Om tjänsten

Proffice söker två drivna administratörer för arbete hos en stor aktör i Norduppland. Rollen som administratör erbjuder varierande arbetsuppgifter med fokus på revisionsförberedelser och efterarbete. Den ena utav de två tjänsterna beräknas att pågå perioden mars - juni 2013 medan den andra tjänsten beräknas att pågå perioden maj-augusti 2013.

Rollen innefattar uppdatering, strukturering och förvaring av skriftlig dokumentation samt övriga administrativa arbetsuppgifter såsom kopiering, scanning m.m.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera

. att skapa och avsluta arbetsbevis och -tillstånd
. att administrera revisionsförberedelser och efterarbete
. att administrera säkerhetstekniska prov
. nyckelhantering
Är du personen som vi söker kan Proffice erbjuda dig en anställning som en av våra uppskattade konsulter. Som konsult får du möjlighet att kombinera en trygg anställning med omväxlande arbetsuppgifter och en mängd olika karriärmöjligheter.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Östhammar

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag via www.proffice.se!

För information: Lovisa Hovstadius

Kvalifikationer:
För denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, exempelvis dokumenthantering. Du bör vara en utpräglad administratör som besitter goda kunskaper i Officepaketet. Tidigare erfarenhet av arbete i dokumenthanteringssystem är meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är driven, strukturerad och noggrann. Du är med fördel van vid och tycker om att arbeta vid arbetstoppar, då det kan krävas extra tempo och noggrannhet. Vidare söker vi dig med god personkännedom samt god känsla för service. För denna tjänst väger dina personliga egenskaper tungt!

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200411551
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200411551&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-08-18


Senaste inkomna jobb