Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Anläggningsadministratör/kvalitetsansvarig till Fristad

Om tjänsten

Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas.

Anläggningsadministratör/kvalitetsansvarig sökes till Fristad. Vår kund är marknadsledande inom tvätt, rengöring samt brodering av arbetskläder, allt från vården till restauranger skickar sina kläder hit. Nu behöver vår kund utöka med en administratör som är ansvarig för anläggningen i Fristad samt ansvarar för företagets kvalitetssäkring.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för att administrera och föra protokoll på ledningsmöten, både lokala och centrala. Vidare kommer du att vara ansvarig för förbättringsprojekt och analysera kvalitetsavvikelser i företagets produktion. Det kan vara högt som lågt och det är ditt ansvar att lägga fram förbättringsförslag och se till så att dessa genomförs och följs upp. Visst analytiskt arbete kan förekomma och du jobbar främst med datorn och telefonen som arbetsredskap.

Är du personen vi söker?
Vi tror att du har arbetat i produktion eller tillverkningsindustrin tidigare och vill ta steget upp och arbeta administrativt. Du har stor datorvana och är en vän av ordning. Vi tror att du gillar att ensam ta ansvar för projekt och arbeta självständigt. Du är driven och kreativ och besitter stor social kompetens. Vidare talar och skriver du svenska obehindrat  och det är ett plus om du även är kunnig i engelska språket. Det är ett krav att du har körkort då du ibland kan vara tvungen att åka till andra anläggningar inom koncernen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag!

Start: Omgående
Arbetstider: 7-16
Lön: marknadsmässig

Detta är en hyrrekrytering, vilket innebär att du blir anställd av Komet och sedan uthyrd till kundföretaget 4-6 månader med chans till direktanställning.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Komet Sverige AB
Hemsida:
http://www.komet.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.komet.se/Svenska/Hittajobb.aspx?ItemID=38682&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb