Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ansvarig administratör





Om tjänsten

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av
försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående
analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen
och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 900 medarbetare.





Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Är du relationsskapande och noggrann med ett par års erfarenhet av försäkring? Trivs du i en samordnande och administrativ roll? Då kan tjänsten som ansvarig administratör vara något för dig. 

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vårt centrala administrationskontor ligger i Sundsvall. Verksamheten här är specialiserad på administration och vi bistår många av Söderberg & Partners rådgivare runt om i landet med administrativa tjänster. För närvarande är vi drygt 90 medarbetare i Sundsvall, men nu växer vi vidare och söker ytterligare två LIV-administratörer. 

Administratörerna kompletterar våra rådgivares arbete genom att förbereda, handlägga och följa upp olika försäkringsärenden. Du kommer att ingå i en av Sundsvallskontorets företagsgrupper och jobbar med Söderberg & Partners större kundföretag. I rollen arbetar du som ansvarig administratör och en av dina uppgifter är att upprätthålla en god dialog med ansvarig förmedlare och övriga inom arbetsgruppen.

Vi ser att du:



* har minst 2 års erfarenhet av försäkringar och tjänstepensioner

* är noggrann, ansvarsfull och lösningsfokuserad

* är målinriktad och håller hög kvalitét

* är kundorienterad

Vi söker dig som är öppen och skapar goda relationer och nätverk. Du har förmåga att självständigt organisera och slutföra dina arbetsuppgifter. Du levererar resultat och uppfyller kundförväntningar samt har förmåga att analysera, kommunicera och presentera information tydligt. Eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi är meriterande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Anställningsdatum: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 24 mars 2013

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08- 451 50 54

Administrativ assistent







Villkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Söderberg & Partners
Hemsida:
http://www.soderbergpartners.se

Ansökan

Webbplats:
http://extern.staffrec.se/soderbergpartners/viewad.php?id=38806&source=AMS
Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb