Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du finsktalande och vill jobba i Stockholm?

Om tjänsten

MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT.

Multimind Bemanning söker just nu finsktalande personer till olika tjänster inom administration/kundservice/ekonomi. Våra kunder är framgångsrika internationella företag inom olika branscher och samtliga har sina kontor i Stockholm.

Vi ser gärna att du är flytande i finska både muntligt och skriftligt samt har mycket goda kunskaper i engelska. Det är även meriterande om du har en relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom något av områdena administration, kundservice eller ekonomi. Som person är du driven i ditt arbete samt strävar efter att ge en god service och levererar alltid med kvalité. Du driver självständigt ditt arbete framåt men tycker även om att arbeta i team.

Vi har just nu flera finsktalande tjänster som kan vara intressanta för dig, så tveka inte att registrera ditt CV samt kontakta oss så berättar vi mer.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
MultiMind Bemanning AB
Hemsida:
http://www.multimind.se

Ansökan

Webbplats:
https://multimind.easycruit.com/vacancy/application/853197/4182?channel=amv&iso=se
E-postadress:
office@multimind.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-28


Senaste inkomna jobb