Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du student och vill arbeta extra?

Om tjänstenArbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som studerar på distans och vill arbeta extra vid behov. Du arbetar hos våra kunder med arbetsuppgifter som administration, reception samt kundservice både via telefon och över disk.

Arbetet är oftast kontorstider måndag-fredag och du arbetar när kunden har behov under terminerna, sommarjobb kan komma att bli aktuellt. Arbetsbelastningen varierar därav bör du ha flexibla studier. Kunderna söker långsiktiga lösningar vilket gör att du ska ha minst två kvar på studier.

Vem är du?
Du är aktivt studerande på universitet, högskola, eller annat lärosäte med en sysselsättningsgrad om minst 51 procent. Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska samt har goda IT kunskaper.

Du är en strukturerad person samt nogrann. Vidare är du positiv, utåtriktad och gillar att jobba i team. Du är en problemlösare med stor känsla för service som trivs med att arbeta som en del i en grupp. Som person även självgående samt flexibel då det inte finns något fast schema

Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, reception och kundservice.

Vad kan vi erbjuda dig?
Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare i karriären genom Manpowers enorma nätverk.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Intervjuer och urval sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Detta innebär att annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta jobbmäklare Therese Karlsson på Manpower telefon 011-194352 eller mail therese.karlsson@manpower.se

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower Student
Hemsida:
www.manpower.se/student

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=869567
Sista ansökningsdag:
2013-03-25


Senaste inkomna jobb