Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du student och vill arbeta vid sidan av dina studier?

Om tjänsten

Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som studerar på högskola eller universitet till uppdrag inom administration, kundservice och reception. Arbetsuppgifter och arbetstider varierar beroende på uppdrag men vi uppskattar att du kan arbeta blandade arbetstider och några dagar i veckan. Oftast är det med kort varsel du blir tillfrågad att arbeta.

Vem är du?
Det är ett krav att du studerar, alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Som person ser vi att du är flexibel och ansvarstagande i ditt arbete. Du har erfarenhet av att arbeta administrativt, med kundservice eller med telefonen som arbetsredskap.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som konsult på Manpower har du på kort tid möjlighet att skapa många nya kontakter och få många nya erfarenheter. Vi hjälper dig att forma din framtid utifrån dina kopmpetenser och behov.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via vår hemsida eller länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Lyngen på 018-185974 eller Anna Lööf på 018-185972. Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870852
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb