Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Är du studerande och vill arbeta extra som receptionist?

Om tjänsten

Proffice i Göteborg behöver utöka sin receptionistpool med duktiga receptionister!

Som receptionist ute hos Proffice kunder ansvarar du för att ge företagets besökare och gäster ett trevligt och professionellt bemötande, samtidigt som du utgör en viktig ambassadör för vår verksamhet. I rollen som receptionist kommer du att ha mycket kontakter både externt gentemot kunder och internt inom företaget. Du kommer att få möjlighet att arbeta på flera olika företag och inom olika branscher, samtidigt som du får chansen att knyta många kontakter. Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå av att hantera inskrivning av besökare samt visa dem tillrätta på företaget, ta emot bud, ansvara för växeln och ge allmän service.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Göteborg

Omfattning: Deltid

Sista ansökningsdag: 2013 03 31

För information: Patrik Schultzén, patrik.schultzen@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av servicearbete, meriterande är om du har jobbat i reception tidigare. Du behöver ha en god datavana och goda kunskaper i såväl det svenska som engelska språket.

Som person ser vi att du har en naturlig känsla för service samt förmågan att se vad som behöver göras och ta egna initiativ. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har en prestigelös inställning och att du tar dig an såväl enkla som mer kvalificerade arbetsuppgifter med samma entusiasm. Vidare har du skinn på näsan och är trygg och stabil i dig själv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Det går inte att kombinera tjänsten med A-kassa och vi ser att du kan arbeta minst två till tre vardagar i veckan.

Ta chansen och sök till ett utmanande, spännande och givande extrajobb!

Ansök via vår hemsida www.proffice.se, alternativt skicka din ansökan direkt till student@proffice.se.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så ansök redan idag!

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200406775
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200406775&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb