Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assistent/Administratör sökes till deltidsuppdrag

Om tjänstenVill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och marknadsmässiga löner viktigt, och värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker därför för kunds räkning en Assistent/Administratör på deltid. Detta är ett långt konsultuppdrag via Wise Professionals som avser att löpa tillsvidare. Vi söker dig som kan jobba 25-40 timmar per månad och kan starta omgående.  

Ditt uppdrag

Som Assistent/Administratör kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter och avlasta företagets anställda med diverse sysslor. Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden som ingår i ditt arbete som Assistent/Administratör är:• Hjälpa anställda med visum

• Planera inför resor

• Koordinera och planera inför event

• Inköp av varor, material

• Fylla på kaffe

• Ta emot besökare

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som tycker om att ge service på högst nivå. Vi ser gärna att du har arbetat som assistent tidigare. Du behärskar Officepaketet mycket väl och då främst Excel och Power Point. Vi söker dig som talar och skriver engelska flytande!

Som person är du driven och extrovert. Du brinner för att ge service och har förståelse för affärer.

 Wise Professionals erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa kandidatansvarig Sofia Sjögren på telefonnummer 076-000 18 57 eller konsultchef Marie Bodén på telefonnummer 076-000 18 95. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Wise Professionals AB
Hemsida:
http://wise.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.wise.se/sv/soker-du-jobb/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=1888&pp=3


Senaste inkomna jobb