Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assistent till kontor i Skogås

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en kontorsassistent med känsla för service och gärna intresse för båtar. Du kommer att vara anställd av Proffice och arbeta ute hos vår kund i Skogås. Det är ett mindre företag med familjär stämning. Uppdraget är på 35 timmar/veckan med start i mars och beräknas pågå till slutet av juli.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande, du kommer bland annat att arbeta i butiken, kassahantering, postorderhantering, telefon och mailkontakt med kunderna, fakturering, lättare bokföring, lager och hålla ordning på kontor och butik.

Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB

Ort: Stockholm/Skogås

Omfattning: 35 timmar/veckan

Sista ansökningsdag: 2013-03-15

För information: Therese Lönnberg

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en akademisk examen inom relevant område och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har hög servicegrad och förmågan att se och lösa problem och situationer som kan uppstå. Du har goda kunskaper i engelska och i Officepaketet.

Som person är du självgående, prestigelös, noggrann och är inte rädd för att ta i där det behövs. Du kommer att arbeta i ett mindre team, det är viktigt att du trivs med att ha en varierande arbetsdag och att du kan arbeta självständigt. Är du är social, initiativrik och vågar ta för dig är det här rätt jobb för dig! Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ]

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Proffice Sverige AB

Ansökan

Referens:
200409435
Webbplats:
https://portal.proffice.com/FastTrack.Web.Questionnaire/Questionnaire.page?Type=SbJobOrder&Reference=200409435&Jobsite=AMS&LicenceNo=FTESB-8950
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb