Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assistent till Psykiatrins ledningsstöd

Om tjänsten

Psykiatrins ledningsstöd, Eklundavägen 1, Örebro
Psykiatri, Örebro

Verksamhetsbeskrivning:
Psykiatrin, med drygt 900 anställda, bedriver en omfattande verksamhet inom både sjukvård, utbildning och forskning och utgör ca 10 procent av landstingets sjukvårdsuppdrag. Den gemensamma stödfunktionen för förvaltningen, Psykiatrins ledningsstöd, består av enheter för ekonomi, personal samt kvalitets- och verksamhetsutveckling. Den aktuella assistenttjänsten är placerad inom Personalenheten som består av personalchef, PA-konsulter, assistenter, utvecklingsledare, studierektorer och Resurssektionen. Totalt arbetar idag 14 personer på Personalenheten och enhetens uppdrag är att ge sakkunnigt stöd i såväl strategiskt som operativt personalarbete till verksamheternas chefer och förvaltningsledning.

Arbetsuppgifter:
Arbetet som assistent innefattar bland annat rekryteringsadministration såsom utformning av platsannonser, handläggning av anställningsavtal, diariehantering samt vissa uppdrag i vårt PA-system. I arbetet ingår också administration kring utbildningar, information och kommunikation på webben samt övrigt administrativt stöd. Rollen innebär många kontakter och en stor variation i arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Du som söker bör ha för arbetet adekvat utbildning. Vi söker dig som är noggrann och har hög kompetens i att formulera och korrekturläsa texter. Ett krav är att du har mycket goda datorkunskaper och minst några års arbetserfarenhet, gärna från liknande befattning inom offentlig sektor. För att lyckas i rollen som assistent bör du ha en god samarbetsförmåga och lätt att skapa kontakter och goda relationer. Du bör vara initiativrik och ansvarskännande och ha ett intresse för PA-frågor.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Visstidsanställning, heltid, dagtid, med varaktighet 6 månader.
2013-04-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Örebro läns landsting, Psykiatri
Hemsida:
http://www.orebroll.se/psykiatri

Ansökan

Referens:
13OLL/PSYK 20
E-postadress:
psykjobb@orebroll.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-14
Övrigt:
Ansökan skickas till: Lisa Hendeberg Psykiatri Box 1613 70116 Örebro Välkommen med din ansökan! Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.


Senaste inkomna jobb