Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Assisterande producentansvarig till Fondberg

Om tjänsten

Hos Fondberg arbetar du i en innovativ och internationell miljö där du omges av vinexperter som alla är delaktiga i företagets fortsatta expansion. Du ges utrymme att driva egna initiativ inom ramarna för det företaget vill uppnå och du har möjlighet att påverka riktningen i din egen utveckling. Du kommer samarbeta med kollegor som har lång och gedigen erfarenhet från branschen. Vill du göra karriär på ett Vinimportföretag som ligger i framkant? Då är detta rollen för dig!

INFORMATION OM TJÄNSTEN
Academic Work söker nu en Assisterande Producentansvarig för rekrytering till Fondberg Sweden, där 18 personer arbetar. Du kommer att tillhöra produktavdelningen som idag består av 6 personer och rapportera direkt till företagets VD. Rollen innebär att ansvara för hela Systembolagshanteringen vad avser daglig kommunikation såsom deadlines, prover, certifikat, slutanmälningar m.m. för hela Fondbergs portfölj. I tjänsten ingår också att ansvara för att utveckla ett antal av Fondbergs producenters ställning på den svenska marknaden, dels genom införsäljning till Systembolaget, men också genom att jobba tillsammans med våra restaurangsäljare och bistå dem med de verktyg som behövs. Du kommer därför ha kontinuerlig och regelbunden kontakt med samtliga av våra producenter. Även marknadsföring mot konsument kommer ingå i tjänsten. Självklart kommer du aktivt att delta i interna och externa vinprovningar.


Vi söker dig som:
Är en organiserad och administrativt skicklig person som har lätt för att arbeta med många olika saker parallellt samt är van vid att använda de vanliga Windowsverktygen. Eftersom rollen innefattar mycket arbete med kalkyler samt användande av Excel och Visma Business är det en stor fördel om du har erfarenhet från några av dessa verktyg. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från vinbranschen och förståelse för hur importörer kommunicerar med Systembolaget. Vi ser även att du har ett stort vinintresse och har relevanta kunskaper om vin, gärna dokumenterade. Vidare är det meriterande om du har goda kunskaper inom ekonomi och affärsutveckling, gärna dokumenterade. Eftersom arbetet innebär många internationella kontakter är det viktigt med kunskaper och erfarenheter av att tala och skriva på engelska. Övriga språkkunskaper såsom franska och/eller italienska är ett stort plus.


OM FONDBERG
Fondberg är ett kreativt, innovativt och expansivt företag som är en av Sveriges ledande importörer av viner från hela värden. Fondberg är ett familjeägt företag som startades 1975 och har 43 anställda i Norden. Företaget representerar välkända varumärkeshus som Taittinger Champagne, Boschendal, Douglas Green Bellingham, Piccini, Villa Maria, Gérard Bertrand, McGuigan, Michel Torino, Labouré-Roi, Les Grand Chais de France, Binderer St. Ursula, Jackson Family Wines, Vicente Gandia och Quintay, men också små och spännande producenter som Jurtschitsch, Pierre Henri Morel, Gerhard Markowitsch, Billaud-Simon, Vacheron och Ferdinando Principiano. Även högkvalitativa spritproducenter som Joseph Cartron, Calvados Lecompte, Waldemar Behn (Dooley?s/Seaman?s Shot) och Svensk Vodka finns representerade.


START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid, provanställning 6 månader
PLATS: Stockholm
ANNONS ID: AnnonsID
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

ANSÖKAN
Sök tjänsten via vår hemsida; www.academicwork.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Academic Work Rekrytering AB -Stockholm

Ansökan

Referens:
14922269
Sista ansökningsdag:
2013-03-29


Senaste inkomna jobb