Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Bygglovassistent

Om tjänsten


Samhällsbyggnadskontoret i Bollnäs söker en bygglovassistent till byggruppen.
Kontoret som arbetar med samhällsutvecklingsfrågor och myndighetsutövning är indelat i verksamhetsområdena samhällsplanering, kart/mät, bygg och miljö.

Arbetsuppgifter
Som bygglovassistent kommer du att arbeta med myndighetsutövning i byggprocessen. Det innebär bl a att upprätta och expediera skrivelser i samband med handläggning av byggärenden, lämna ut allmänna handlingar, rapportera statistik, förbereda för slutarkivering av bygglov och anmälningsärenden.
De dataprogram som används i ärendehanteringen är bl.a. kommunens kartsystem SOLEN, ärendehanteringsprogrammet LIS och arkivprogrammet AGS Pro.

Kvalifikationer
Erfarenhet av administrativt arbete krävs. Arbetet förutsätter noggrannhet, mycket goda kunskaper i svenska och stilistisk förmåga. Arbetslivserfarenhet inom kommunal administration och/eller myndighetsutövning är en stor fördel. Vi förutsätter att du är väl förtrogen med arbete i datoriserad miljö. Du har även förmågan att kunna samverka och utveckla rutiner.

Din ansökan
Vi vill ha din ansökan med bifogad meritförteckning senast den 24 mars 2013. Skicka din ansökan till samh.bygg@bollnas.se
Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Varaktighet
Heltid, tillsvidare

Tillträde
Snarast

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bollnäs kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Hemsida:
http://www.bollnas.se

Ansökan

E-postadress:
samh.bygg@bollnas.se


Senaste inkomna jobb