Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Delegate Marketing Team Member, Stockholm

Om tjänsten

Management Events Key Client Management avdelning söker två anställda för en 5-6 månaders period från augisti 2013. Företaget har sedan 1994 arrangerat affärsträffar för beslutsfattare inom olika branscher och funktioner, där kundservice och teamarbete blivit nyckeln till framgång.

Uppgifter

Vi är ett företag där du kommer att få ta mycket eget ansvar, ha möjlighet att visa dina talanger och en bra start för en inblick i eventbranschen. Du kommer till största del arbeta med att uppdatera våra kundregister genom att löpande underhålla våra databaser. Du kommer även att assistera avdelningens fastanställda vid olika administrativa uppgifter samt arbeta som konferensvärd på vårens samtliga evenemang.

Profil

Vi söker en kandidat med gymnasial examen. Vi uppskattar att du har hög arbetsmoral, är social, prestigelös och noggrann. Du behöver ha baskunskaper i Excel, Word och PowerPoint samt ha en naturlig fallenhet för detaljer. Eftersom ditt arbete främst bedrivs genom telefonkontakt ser vi gärna att du har erfarenheter av detta. Du ska kunna ta egna initiativ, jobba självständigt såväl som ha en utmärkt känsla för kundservice. Du måste kunna prata och skriva svenska flytande.

Förmåner

Under din anställning utgår det en ersättning månadsvis. Om du överskrider våra förväntningar, är vi villiga att belöna ditt arbete med en bonus vid slutet av din anställning.

Om du tror vi kan bli din nya arbetsgivare och ett steg i din vidare karriär - skicka då din ansökan med bifogat CV. Vi hanterar ansökningar löpande och beslut om anställd tas så fort vi hittar rätt person.

Skicka din ansökan och CV på engelska till oss så snart som möjligt via länken http://www.managementevents-careers.com/1130782en.

Ytterligare information:

Delegate Marketer, Marika Muchewicz, +46 (0)8 661 83 85

Mer om företaget:

www.managementevents.se

http://www.managementevents.com/careers

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Lön:
KRO 10 000 / månad

Arbetsplats

Arbetsplats:
MANAGEMENT EVENTS SWEDEN AB
Hemsida:
http://www.managementevents.com

Ansökan

Övrigt:
http://www.managementevents-careers.com/1130782en


Senaste inkomna jobb