Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

DISCSHOP REKRYTERAR ADMINISTRATIV INKÖPARE FÖR LÅNGT VIKARIAT

Om tjänsten

Discshop grundades 1999 och är idag en av Nordens ledande internetbutiker för framförallt film och spel med verksamhet i Sverige och Finland. Discshop är ett dotterbolag till Adlibris och ingår sedan 2004 i Bonnierkoncernen. På kontoret i Sverige är det idag 19 anställda med en snittålder strax över 30 år.

Då en av våra administrativa inköpare går på föräldraledighet behöver vi nu utöka vår avdelning för spel- och övriga produkter (hemelektronik och hushållsprodukter) med en vikarierande inköpare. Vikariatet löper på 1,5 år och för rätt person finns stora möjligheter till fast tjänst. Discshop har idag kontor i Solna men i april flyttar kontoret till fina lokaler i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Som administrativ inköpare på Discshop ansvarar du för uppdatering av produktinformation och priser samt har ansvar för nyregistrering av produkter. Du är kontaktperson för kundtjänsten när det gäller att besvara kundfrågor rörande avdelningens produktområden och du är ansvarig för konkurrentbevakningen samt är delaktig i kampanjplaneringar. I rollen ingår även viss bildhantering och att formulera texter. Då vi hela tiden strävar efter att utöka vår produktportfölj och utveckla vår verksamhet finns stora möjligheter till fler utmanande arbetsuppgifter.

Vem är du?
För att passa och trivas i rollen som inköpare på Discshop tror vi att du har tidigare erfarenhet av administration gärna i samband med inköp. Kanske jobbar du idag som inköpsassistent och vill ta ett lite större ansvar? Då du i huvudsak kommer att jobba med spel, hemelektronik och hushållsprodukter är intresse/erfarenhet av någon eller några av dessa produktkategorier starkt meriterande. Rollen kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska samt att du har god data- och systemvana. Som person är du noggrann, lyhörd, har ett eget driv och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du har förmågan att jobba organiserat och systematiskt och du har en naturlig fallenhet för administrativa arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös och kan tänka dig att ”hugga i” där det behövs.

Då vi är en relativt liten grupp är det viktigt att du är självgående men samtidigt en lagspelare. Vi söker dig som har en utåtriktad personlighet och som naturligt bidrar till en god stämning.

Vad kan Discshop erbjuda dig?
Som inköpare hos Discshop får du anställning i ett föränderligt och spännande bolag - framgångsrikt och med ett brett produktsortiment. Du kommer att ingå in en grupp där man trivs tillsammans och har trevlig stämning. I april flyttar kontoret från Solna till Sveavägen i centrala Stockholm.

Kontaktperson
Tjänsten söks via ansökningslänken nedan. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Malin Magnusson via telefon: 08-736 28 47.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=867180
Sista ansökningsdag:
2013-03-20


Senaste inkomna jobb