Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven administratör sökes till Riksbyggens huvudkontor

Om tjänsten

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet!

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Vi söker nu en administratör till kontorsservice på huvudkontoret. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du rapporterar till chefen för kontorsservice med placering på Riksbyggens huvudkontor i centrala Stockholm.

Vad ska du göra?
Som administratör på kontorsservice får du en nyckelroll där din förmåga att organisera, planera och strukturera kommer att sättas på prov. I rollen utgör du ett administrativt stöd till enheterna på Riksbyggens huvudkontor.

I ditt arbete ansvarar du även för planering och administration av utbildningar och konferenser för både personal på Riksbyggen och även förtroendevalda. Du handhar också ekonomiärenden såsom redovisning och fakturering. Tillsammans med övriga administratörer på huvudkontoret är du i många sammanhang Riksbyggens ansikte utåt i möten med besökare och kunder. Övriga arbetsuppgifter som ingår är till exempel:

-      Arkivering

-      Viss receptionstjänst och posthantering

-      Uppdatera adresslistor för olika kontaktgrupper

-      Minnesanteckningar vid möten

-      Redovisning av vissa projekt

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för administrativt arbete, grundläggande ekonomisk kompetens och god förmåga att bemöta både kunder och kollegor. Som person är du noggrann och serviceinriktad, men har också förmåga att ställa krav på din omgivning. Du vågar prova nya uppgifter och utmana/utveckla befintliga arbetsmetoder. Vidare värderar vi att du är strukturerad och en stark initiativförmåga. Har du erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen är det meriterande.

Vi ser att du har lämplig utbildning på lägst gymnasienivå, med inriktning mot kvalificerad ekonomi och administration. Det är även viktigt att du har goda IT-kunskaper och är van att snabbt sätta dig in i nya system. Du har en god språklig förmåga och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Låter detta intressant? Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under jobb & karriär senast den 17 mars 2013.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Riksbyggen
Hemsida:
www.riksbyggen.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.riksbyggen.se/Jobb-och-karriar/Sok-jobb/?RMURL=VacDetail%2Easp%3FCommAdSeqNo%3D927%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb