Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven kontorsassistent till HR-chef inom fordonsindustrin

Om tjänsten

Poolia Kontor

Presentation
Är du en flexibel person som kan hålla flera uppgifter igång samtidigt och dessutom är serviceminded? Då tror vi att du är den vi söker till vår konsultverksamhet.

Vi söker just nu en kontorsassistent med erfarenhet av fordonsindustrin. Vi på Poolia tycker därför det är viktigt att du brinner för det du gör och har förmågan att jobba självständigt.
Din anställning kommer att vara som konsult på Poolia medan din arbetsplats kommer vara ute hos vår kund. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå till 2013-05-31 med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Du kommer att stötta en HR-chef med administrativa uppgifter. Hög nivå av intergritet och att strukturera och organisera. Arbetsuppgifterna sträcker sig över ett brett område och innehåller både enklare och mer kvalificerade arbetsuppgifter. Som konsult för Poolia och när du är ute på uppdrag hos kund är det viktigt att du har ordet Service som ledord att följa. Vi ser också att du kan ta egna initiativ samt att du kan arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:

- Planera och organisera
- Konferens- och resebokningar
- Mötesdokumentation
- Administration
- Reseadministration
- Posthantering
- Protokollföring
- Rapportskrivning
- Externa och interna kontakter
- Framtagande av statistik och informationssökning
- Processa inköpsordrar, fakturor och checkar
- Introduktion för nyanställda
- Protokollföring

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande tjänster, gärna inom fordonsindustrin. Du skall som person var serviceinriktad, strukturerad samt noggrann och ha ett driv att vilja jobba. Det är viktigt att du är lyhörd och flexibel, samt ser möjligheter med att arbeta i variationsrika arbetsmiljöer och företagskulturer.

Du kommer att arbeta i en internationell miljö, vilket kräver att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Då det kan förekomma mycket arbete i Office-paketet ser vi gärna att du klarar av det på en god nivå. Det är meriterande om du har god kännendom av affärssystemet SAP.

I rollen som konsult kräver att du snabbt kan ta dig an nya situationer och har en förmåga att uppfatta helheter. Du har en god förmåga att skapa kontakter samt är social och positiv. Du som person skall även ha lätt för att lära känna nya människor samt komma in i nya rutiner.

Förmåner
Vi vill att du ska trivas hos oss. Därför satsar vi både på kompetensutveckling och sociala aktiviteter. Poolia anordnar regelbundet konsultträffar och erbjuder dig ett varierat utbildningsprogram.

Därtill har du din konsultchef som själv har erfarenhet från din bransch och är väl insatt i arbetsmarknaden. Vad sägs om att ha en engagerad och kunnig person vid din sida, som gärna agerar bollplank för din fortsatta karriär?

Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal med Unionen och förmåner som träningsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Företagsbeskrivning
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök och registrera dig på poolia.se.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Poolia Kontor
Hemsida:
http://www.poolia.se

Ansökan

Referens:
34934
Webbplats:
https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=34934
Sista ansökningsdag:
2013-03-18


Senaste inkomna jobb