Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven Säljadminstratör till expansivt bolag!(Kista)

Om tjänsten


OFFICE Management är en av Sveriges ledande leverantörer inom sina affärsområden – Dokumenthantering, Videokonferens, IT-drift, Telekommunikation och Förbrukningsvaror. Vi erbjuder ett brett urval av produkter, och samarbetar med marknadens bästa leverantörer och enbart välkända varumärken. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Oslo med ca 300 anställda. Med en omsättning 2011 på 650 miljoner så är vi en organisation som kännetecknas av driv, framåtanda och gemenskap. Mer information finner du på www.officemanagement.se


Håller du en exceptionell kundservicenivå? Är ditt motto att det går att hitta en lösning på allt? Är dina kunder ditt fokus? Kan du trolla med knäna samtidigt som du tar ansvar för och engagerar dig i ditt arbete? Om svaret är ja, kan vi bara gratulera! Då har du möjlighet att få arbeta i en av våra mest spännande, uppskattade och omväxlande roller.

Vi förstärker nu vår säljadminstration inom vårt affärsområde Facility Services med ytterligare en säljadministratör. I rollen som säljadministratör arbetar du dagligen med att förse våra säljare och kunder med service i form av orderregistrering, kundsamtal rörande bl.a. beställningar, returer, eventuella reklamationer och fakturafrågor. Du sköter även en del administration av vår webbshop tillsammans med dina kollegor. Hos oss är ingen dag den andra lik och dina dagar kan bestå av allt från 8 timmars orderstansning till att hitta unika produkter som t.ex. oblater, hoppborgar eller rosa golfbollar till våra kunder.

På Office Management är kunden i fokus och vi jobbar därför för att skapa personliga relationer med våra kunder, vi löser deras behov och frågor så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Du ingår i ett sammansvetsat, ungt men erfaret team, där vi har högt till tak, skrattar ofta, föredrar rak kommunikation och där högt tempo och krav på hög servicenivå är vår vardag.

Vi söker dig som tar ansvar för dina uppgifter, brinner för att ge våra kunder och säljare bästa tänkbara service och som är beredd att ge det lilla extra som ibland krävs. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift och du kan hantera många processer samtidigt. Noggrannhet är A och O och du förstår vikten av att våra kunder känner trygghet i sin kontakt med dig.

Lämplig bakgrund tror vi är något eller några års erfarenhet inom liknande yrken eller erfarenhet från kundservicebranschen och en administrativ talang.

Vi påbörjar rekryteringsprocessen redan nu och tillämpar löpande urval, så du är välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vid frågor kontakta HR-chef Mari Larsson eller Christian Sundin 08-734 30 00

Omfattning: 08:00-17:00 måndag-fredag.

Individuell lönesättning tillämpas.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
OFFICE Management Sharp Center AB
Hemsida:
www.officemanagement.se/ledigatjanster/

Ansökan

Webbplats:
http://www.officemanagement.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=D94F155ED7F7418193904F35465438F0
Sista ansökningsdag:
2013-03-12


Senaste inkomna jobb