Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Driven servicekoordinator stor aktör inom säkerhetsbranschen

Om tjänsten

Brainpeople AB

Om företaget
Vår kund är en del av en större koncern och verkar inom säkerhetsbranschen. Nu söker de en servicekoordinator.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning:
Som servicekoordinator har du en administrativ tjänst som involverar mycket kontakt över telefon och mail med företagets tekniker och kunder gällande koordinering av servicejobb. Du har även många andra administrativa uppgifter, bland annat fakturering. Du hanterar arbetsorder, fakturor, avtal med mera parallellt i flera olika system. Stor vikt läggs vid att vårda befintliga kundrelationer genom att se till att de får snabb och god service.

Arbetets omfattning:
Arbetet är på heltid med start 1 april. uppdraget kommer att fortsätta ca 1 år och 4 månader. Du kommer att vara anställd av Brainpeople och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund. Vid god prestation kan det finans chans till förlängning och överrekrytering.
Utvecklingsmöjligheter:
Vår kund är ett stort bolag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser en sökande som är nyfiken och initiativtagande. Visar man framfötterna finns goda chanser att utvecklas tillsammans med företaget.


Din profil
Kompetenskrav:
För att klara av arbetet bör du ha en god allmän datavana. Ett krav är att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du bör ha en administrativ bakgrund samt god vana vid att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor.

Personliga egenskaper: För att trivas på företaget tror vi att du är serviceinriktad, noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad. Du klarar av att arbeta parallellt med många olika saker, det vill säga hålla många bollar i luften. Dessutom bör du även vara ambitiös, idérik och initiativtagande.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Pauline på tel. 08-501 685 19.


Om oss
Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor!

Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag.

Följ oss på Facebook!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Brainpeople AB
Hemsida:
http://www.brainpeople.se

Ansökan

Referens:
296
Webbplats:
http://www.brainpeople.se/1/brainpeople/visa-annons/visa-annons.php?item[0]=296
Sista ansökningsdag:
2013-03-29


Senaste inkomna jobb