Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Duktig administratör sökes för uppdrag hos kund i Norrort

Om tjänsten

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Manpower söker omgående en administratör till ett kundföretag med placering i Sollentuna/Häggvik. Uppdraget startar omgående och innefattar heltid med kontorstider. Som administratör kommer du att arbeta på en avdelning för kundadministration. Du erbjuds ett varierat och självständigt arbete med ansvar för bland annat kontraktshantering och telefonsupport gentemot såväl interna som externa kunder.

Du kommer till exempel att:
• Nyregistrera kontrakt och utrustningar
• Uppdatera befintliga kontrakt och utrustningar
• Hantera och uppdatera företagets kunddatabas
• Fakturahantering och fakturakrediteringar
• Hantera besiktningsanmärkningar
• Övriga kontorssysslor

Vem är du?
I rollen som orderadministratör är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att du har stort kundfokus samt att du trivs med att arbeta i grupp. Då tjänsten innebär en hel del kundkontakt och självständigt administrativt arbete tror vi att du är en professionell och kommunikativ person med stor ansvarskänsla. Du är välorganiserad, noggrann och har ett stort personligt engagemang för din roll.

Efterfrågade specifika kompetenser:
• Uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska
• Goda kunskaper i Officepaketet och tidigare erfarenhet av SAP är meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker detta uppdrag genom att klicka på ansökningslänken nedan. Kontaktperson för uppdraget är Caroline Winqvist Mouaid som vid frågor nås via telefonnummer 08-452 33 29 eller cwinqv@manpower.se
Vi arbetar med löpande urval så vänligen sök tjänsten så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Enligt överenskommelse
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Manpower
Hemsida:
www.manpower.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.manpower.se/MPNet3/Content.asp?NodeRef=JOB_SHOW_CAND&Ref=SWEDEN_NORDIC&JobID=870456
Sista ansökningsdag:
2013-03-18


Senaste inkomna jobb