Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Ekonomi/Marknadsassistent till läkemedelsföretag

Om tjänsten

MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT.

För kunds räkning söker vi en ekonomi/marknadsassistent till ett spännande läkemedelsföretag. Företaget är amerikanskt och har verksamhet i över 100 länder. Du kommer att tjänstgöra på det nordiska kontoret i Stockholm. Detta är en rekrytering med start så snart som möjligt.

I denna roll kommer du ha varierande arbetsuppgifter inom ekonomi/marknad. Du kommer att ingå i avdelningen som arbetar inom ögonmedicin. I arbetsuppgifterna ingår att fungera som assistent till affärsområdeschefen, ha kontakter såväl internt som externt, stödja säljarna och avdelningen med PR och marknadsföring, ta hand om kundservice, bearbeta ordar och reklamationer samt sköta all kontering av fakturor som kommer in till avdelningen. Utöver dessa arbetsuppgifter ingår det generella kontorsuppgifter som att välkomna besökare, svara i telefonen och ta hand om inköp av kontorsmaterial.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi och marknad. Du är högskoleutbildad och kommunicerar flytande på svenska och engelska. Det är meriterande med språkkunskaper i ytterligare ett nordiskt språk, speciellt i finska. Du har goda datakunskaper, behärskar MS Office utan problem och har du erfarenhet av SAP så är det ett plus. Erfarenhet från läkemedelsbranschen är meriterande med inte ett krav.

Som person är du driven, självgående och professionell. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt. Du är noggrann, analytisk och organiserad. Du är duktig på att prioritera och koordinera.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlighet för denna roll.

Skicka din ansökan snarast, urvalsarbetet sker kontinuerligt.

Administrativ assistentVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Tillsvidare
Lön:
Fast

Arbetsplats

Arbetsplats:
MultiMind Bemanning AB
Hemsida:
http://www.multimind.se

Ansökan

Webbplats:
https://multimind.easycruit.com/vacancy/application/930117/4182?channel=amv&iso=se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15


Senaste inkomna jobb